S-Consulting

BRENDIRANJE IMIDŽA

KORPORATIVNI IDENTITET

PROMOCIJA

SAMO JE UPORAN MARKETING DOBAR MARKETING

Brendiranje je u na neki načipočetna materijalizacija našeg korporativnog identiteta koja za rezultat treba da ima brend kakv smo želeli.Velike mogućnosti nam danas stoje na raspolaganju za brendiranje. Brendiranje treba odraditi mudro, kvalitetno i u skladu sa svojom vizijom i mogućnostima.

Kreiranje korporativnog identiteta je početna tačka ka uspešnom marketingu. Pomažemo vam da kreirate svoj korporativni identitet na osnovu vaše vizije, vaše misije i vaših planova. Više truda u startu će vam olakšati buduće korake i znatno smanjiti troškove marketinga.

Novo vreme sa sobom nosi nove mogućnosti i zahteva veštinu prilagođavanja novim trendovima. Danas je digitalni svet podrzumevani pratilac stvarnog sveta. Danas on više utiče na realni svet nego obrnuto. Ovo mož da bude problem, ali može ad bude i šansa za efikasnu promociju.

Ovde možete pogledati našu reklamnu galanteriju.

 Možete preuzeti naš katalog na linku ispod ili nas jednostavno pozovite

PORTFOLIO MARKETINŠKIH USLUGA

Ovde su samo neki od naših značajnijih klijenata za koje smo radili neku vrstu marketinških usluga, od dizajna i izrade vizuelnih identiteta do štampe i realizacije reklamnog materijala. U istim prostorijama se nalazi i naš partner SD-Consulting koji može da realizuje sve vrste štampe. 

Od nas mnogo toga dobijate na jednom mestu.

Scroll to Top